Validering

Novonet.dk har fokus på at system og side fungerer optimalt efter nyeste standarder. Alle produkter validerer når de forlader "værkstedet", og følger de officielle retningslinjer for html, css m.v.

Det er langtfra alle hjemmesider der validerer. Gevinsten er næppe heller tydelig for enhver, da en hjemmeside i realiteten kan være voldsomt behæftet med valideringsfejl uden at det tilsyneladende spiller en rolle. Det går dog lynhurtigt på nettet, og hvad der virker i dag, kan vise sig ikke at virke i morgen. Har man sikret sig at koden validerer, kan man imidlertid overordnet set stole på, at siden vil fungere korrekt nu og langt ud i fremtiden.

Novonet.dk ligger blandt topscorerne hos bl.a. GTmetrix og Pingdom. Her testes, måles og vejes en lang række kode-tekniske forhold, der er afgørende for sidens funktionalitet og hastighed. Lav eventuelt en sundhedstest på din eksisterende hjemmeside, din kommende leverandørs eller en hvilken som helst anden, og få et fingerpeg om det arbejde der ligger bag. Følg nedenstående links.

Validering af CSS
HTML check
Funktionalitet
Hastighed